Haemme digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa | Open position for Digital Marketing Specialist (Finnish-speaking)

Career at Premix | August 7, 2020

We are looking for a Digital Marketing Specialist to join our Marketing & Communications Team! A fluent Finnish is a must in this position and thus, the ad is in Finnish.

***********************

Nyt on tarjolla loistava tilaisuus päästä mukaan toteuttamaan ja kehittämään markkinointia kansainvälisessä perheyhtiössä! Markkinointi- ja viestintätiimimme rakentaa globaalia näkyvyyttä ja erilaisia markkinointiaktiviteetteja tiiviissä yhteistyössä organisaation muiden asiantuntijoiden ja kansainvälisen jälleenmyyjäverkoston kanssa. Vahvistamme tiimiämme ja etsimme joukkoomme

VIESTINNÄLLISESTI VAHVAA DIGITAALISEN MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJAA,

joka rakentaa näkyvyyttämme niin kotimaassa kuin globaalisti kohdemarkkinoillamme. Otat haltuun sisällöntuotantomme.

Luot strategiaamme tukevia ja myyntiä vauhdittavia sisältöjä, varmistaen niiden näkyvyyden eri kanavissa. Analysoit asiakkaiden verkkokäyttäytymistä, autat ymmärtämään mahdollisia asiakastarpeita ja rakennat ostopolkuja tuottaaksesi toimenpiteillä myynnille muun muassa laadukkaita liidejä.

Rakennat sisältöjä kolmelle erityyppiselle brändiperheellemme: sähköä johtaville muovisovelluksille, korkeantaajuuden antennisovelluksille sekä antimikrobisille materiaaliratkaisuille. Sinulla on tärkeä rooli konsernin imagon, tunnettuuden ja näkyvyyden vahvistamisessa. Markkinointi- ja viestintätiimin jäsenenä tuet koko Premixin organisaatiota erilaisissa viestintätarpeissa. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää erinomaista englannin kielen taitoa, koska kommunikoimme markkinoilla pääsääntöisesti englannin kielellä.

Olet mukana kaupallistamassa uusia ratkaisujamme. Keskityt valittujen markkinointiaktiviteettien, kuten verkkonäkyvyyden ja kampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen sekä tehtyjen toimenpiteiden seurantaan. Kehität verkkosivustojamme, niiden kieliversioita ja vastaat niiden näkyvyydestä esimerkiksi hakukoneoptimoinnin ja laadukkaan, päivittyvän sisällön keinoin. Rakennat brändinäkyvyyttämme yhdessä jälleenmyyjäverkostomme kanssa ja hyödynnät sosiaalisen median kanavia. Olet avainasemassa suunnittelemassa verkossa käytäviä kohtaamisia sidosryhmiemme ja asiakaskuntamme kanssa. Suhtaudut sisältöjen luomiseen intohimolla ja osaat taitavasti kiteyttää sekä kommunikoida luomaamme asiakasarvoa.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen, kehittyvän ja vastuullisen työtehtävän, joka muotoutuu osittain myös oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Pääsisit työskentelemään kasvuyrityksessä, jossa

 • henkilöstöä osallistetaan ja pääset vaikuttamaan
 • eletään arvojen mukaisesti ja panostetaan yrityskulttuuriin, jossa ihmiset saavat kokea iloa ja onnistumisen tunnetta sekä juhlia saavutuksista työpäivänsä päätteeksi
 • on lämminhenkinen, rento ja työhönsä intohimoisesti suhtautuva työyhteisö, jossa on tekemisen meininki
 • tartutaan rohkeasti mahdollisuuksiin ja uusiin ideoihin
 • kannustetaan innovointiin

Arvostamme osaamista, kokemusta ja ymmärrystä:

 • digimarkkinoinnin toteutuksista ja eri keinoista, hakukoneoptimoinnista ja web-analytiikasta
 • datan analysoinnista, tehtyjen aktiviteettien tulosten mittaamisesta
 • perusosaamista verkkoalustoista, verkkosivujen ylläpidosta ja kehittämisestä (käytössämme on WordPress)
 • seuraavista työympäristöistä: Microsoft Office 365, Microsoft Dynamics 365, Sharepoint, Microsoft CRM
 • tekniseltä alalta / teknisistä tekstisisällöistä

Toivomme, että:

 • sinulla on sujuva kynä ja omaat tarinankerronnan taidon
 • olet luova, mutta samalla myös tarkka, järjestelmällinen ja organisointikykyinen
 • olet itseohjautuva, ratkaisuhakuinen ja priorisointikykyinen
 • kykenet työstämään monia erilaisia projekteja ja työtehtäviä samanaikaisesti
 • kykenet reagoimaan nopeasti erilaisiin viestintätarpeisiin
 • olet rohkea ideoimaan ja kehittämään toimintaamme nykytekemisen ulkopuolelta, teet myös suunnitelmistasi totta
 • olet tiimipelaaja ja taitava kommunikoija, ymmärrät että onnistumiseen tarvitaan tiimi
 • sinulla on kokemusta (kansainvälisestä) b2b kaupankäynnistä ja omaat strategisen mindsetin.

Toimipaikkasi on Nurmijärven Rajamäellä, jonne kuljemme ruuhkia vastaan. Pääset työskentelemään modernissa monitoimikonttorissa, luonnon helmassa, mutta suhtaudumme myös etätyöskentelyyn myönteisesti.

Jos ilmoituksemme innosti sinua, jaat yrityksemme arvot sekä tunnistat itsesi digitaalisen markkinoinnin asiantuntijanamme, niin kerro itsestäsi ja osaamisestasi rohkeasti lisää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si tästä viimeistään 30.8.2020.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö, Mia-Maria Puhakainen, numerossa 050 495 0230.

Lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi hyväksyt, että käsittelemme tietojasi rekisteriselosteemme mukaisesti.

Premixin muovimateriaalit ovat mukana luomassa turvallista ja verkottunutta tietoyhteiskuntaa. Sähköä johtavat muovimme ovat avainasemassa mm. terveydenhuollon ja lääkinnällisten laitteiden globaalissa toimitusketjussa, esimerkiksi pipetinkärkinä erilaisissa testeissä. Korkean taajuuden muovimme puolestaan parantavat antennin tehokkuutta. Antimikrobinen teknologiamme on uusin aluevaltauksemme, jonka avulla ehkäisemme haitallisia mikrobeja eri käyttökohteissa.

Nurmijärven Rajamäellä sijaitsevan perheyrityksen tuotannosta yli 90 % suuntautuu vientiin. Premix työllistää Suomessa lähes 100 henkilöä, ja lisäksi meillä on myyntikonttorit Saksassa ja Kiinassa sekä laaja kansainvälinen jälleenmyyjäverkosto. Yritys on perustettu vuonna 1980, ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli runsaat 35 M€. Perheyrityksemme arvoja ovat asiakaslupaus, arvostus, palo ja kasvu.

Aloita meihin tutustuminen verkkosivuillamme ja esimerkiksi luomamme videon kautta!

Share the joy