Haussa asiakaspalvelun kehittäjä! | Open Position for a Customer Service Team (Finnish-speaking)

Career at Premix | June 9, 2020

Muovista on moneksi. Me Premixillä muokkaamme muovia niin, että siihen syntyy erilaisia toiminnallisuuksia. Sähköä johtavat muovimme ovat avainasemassa mm. terveydenhuollon ja lääkinnällisten laitteiden globaalissa toimitusketjussa, esimerkiksi pipetinkärkinä erilaisissa testeissä. Korkean taajuuden muovimme puolestaan parantavat antennin tehokkuutta. Uusin keksintömme on antimikrobinen teknologia, joka torjuu haitallisia mikrobeja monissa eri käyttökohteissa.

Haluaisitko mukaan tähän vakaalla pohjalla olevaan liiketoimintaan, jossa innovoidaan koko ajan uutta?

Tarvitsemme lisävahvistusta asiakaspalveluumme

ASIAKASPALVELUN KEHITTÄJÄ

Premix Oy:llä asiakas inspiroi kaikkea tekemistä ja on aina liiketoimintamme keskiössä. Premix lupaa asiakkaalleen yrittää aina tehdä asioita paremmin ja tämän lupauksen pitäminen on kunnia-asia myös ASIAKASPALVELUMME KEHITTÄJÄLLE, jota Premix etsii nyt vakituiseen työsuhteeseen.

Olet avainroolissa mahdollistamassa Premixin kasvua ja vastaat Premixin asiakaspalvelun toiminnan kehittämisestä ja automatisoinnista, sisäisiä prosesseja tehostamalla ja digitaalisia ratkaisuja hyödyntämällä. Kehittämisen keskiössä ovat asiakkaamme.

Osallistut vahvasti asiakaspalvelun päivittäiseen tekemiseen (tilausten vastaanotto ja käsittely, kuljetussuunnittelu ja laskutus), jotta tunnistat kehityskohteet ja pystyt luomaan sekä Premixiä että asiakkaitamme hyödyttäviä digitaalisia ratkaisuja. Kehitystyötä tehdään yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien (ml. asiakkaat ja järjestelmätoimittajat) kanssa. Tuot asiakasnäkökulmaa kaikkeen toimintaamme.

Odotamme sinulta kokemusta kansainvälisestä kaupasta asiakaspalveluroolissa sekä käyttökokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä ja CRM:stä. Netsuiten ja/tai iScalan käyttökokemus on iso etu. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen toiminnan kehittämiseen liittyvästä muutosjohtamisesta sekä digiratkaisujen soveltamisesta arjen rutiineihin. Sopiva määrä ”diginatiivisuutta” ei ole haitaksi. Tehtävän hoitaminen vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Saksan kielen taito on tässä tehtävässä eduksi.

Toivomme sinun syttyvän sekä asiakkaiden palvelemisesta että tehokkaiden digitaalisten ratkaisujen/työkalujen kehittämisestä. Teet työsi innolla ja kannat vastuusi kunnialla. Olet ihmisläheinen ja nautit sekä asiakkaiden palvelemisesta että toimintatapojen tukemisesta ja kehittämisestä. Pystyt samaan aikaan tekemään rutiininomaisilta tuntuvia tehtäviä, mutta sinulla on vahva halu kehittää ja kyseenalaistaa nykyisiä toimintatapoja. Tunnistat digitalisaation tuomat mahdollisuudet toimintamme kehittämisessä. Edistät määrätietoisesti kehitys- ja muutosprojekteja sekä varmistat niiden jalkautumisen sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kasvavaan ja kehittyvään kansainväliseen liiketoimintaan vastuullisessa roolissa, jossa pääset kehittämään asiakaspalvelua yhteistyössä asiakkaiden ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Premixillä arvostetaan työntekijöitä aidosti, ja saat täyden luottamuksen ja tuen työtehtäväsi hoitamiseen.

Kurkkaa tästä millaista Premixillä työskentely on!

Toimipaikkasi on Nurmijärven Rajamäellä, jonne kuljemme aina ruuhkia vastaan. Pääset työskentelemään modernissa monitoimikonttorissa, luonnon helmassa, mutta suhtaudumme myös etätyöskentelyyn myönteisesti.

Jos herätimme kiinnostuksesi ja tunnistat itsesi ylläolevasta kuvauksesta sekä jaat yrityksemme arvot (Asiakaslupaus, Arvostus, Palo, Kasvu), niin lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen tästä viimeistään 28.6.2020 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusketjun johtaja Mika Silventoinen (+358 40 456 4445) 17.6.2020 klo 16:00-18:00 ja 18.6.2020 klo 16:00-18:00.

Lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi hyväksyt, että käsittelemme tietojasi rekisteriselosteemme mukaisesti.

Premix valmistaa erikoismuovimateriaaleja, joilla hallitaan staattista sähköä tai mahdollistetaan nopea langaton tiedonsiirto. Materiaaliratkaisuja käytetään monilla eri teollisuudenaloilla, kuten auto- ja elektroniikkateollisuudessa, terveyden ja hyvinvoinnin alalla sekä tietoliikennesektorilla. Yrityksen uusin aluevaltaus on aktiivinen antimikrobiteknologia, jonka avulla voidaan ehkäistä haitallisten mikrobien aiheuttamia ongelmia. Nurmijärven Rajamäellä sijaitsevan perheyrityksen tuotannosta yli 90 % suuntautuu vientiin. Premix työllistää Suomessa lähes 100 henkilöä, ja lisäksi sillä on myyntikonttorit Saksassa ja Kiinassa sekä laaja kansainvälinen jälleenmyyjäverkosto. Yritys on perustettu vuonna 1980, ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli runsaat 35 M€.

 

Share the joy