Wanted: Marketing Coordinator | Haussa Markkinointikoordinaattori!

Career at Premix | July 1, 2019

We are looking for a Marketing Coordinator to join our Marketing & Communications Team! A fluent Finnish is a must in this position and thus, the ad is in Finnish.

***********************

Diginatiivi, somevelho, markkinointiguru, toimiston todellinen tuhattaituri?

Saat olla jotain näistäkin, mutta ei tarvitse! Meille nimittäin riittää tehokas

MARKKINOINTIKOORDINAATTORI

jonka tärkein ominaisuus on into tarttua toimeen oma-aloitteisesti ja oppia uutta.
Rooli on uusi, ja kyseessä on vuoden määräaikainen työsuhde.

Olet mieluusti opiskellut markkinointia tai viestintää ja palat halusta päästä tekemään markkinointihommia laidasta laitaan. Meidän pienessä mutta tehokkaassa muutaman hengen markkinoinnin ja viestinnän tiimissä siihen on todella mahdollisuus!

Työskentelet ainakin seuraavien asioiden parissa:
• Messu- ja muut tapahtumajärjestelyt
• Markkinointimateriaalien ideointi ja tuottaminen sekä yhteistyö painotalon kanssa
• Verkkosivut ja intranet
• Markkinointikampanjat
• Muut päivittäiset markkinoinnin tehtävät: erilaiset myyntiä ja muita liiketoimintoja tukevat markkinointitoimenpiteet

Jos työpäiväsi joskus koostuukin jostain ihan muusta, niin et hätkähdä siitäkään. Jos osaamista ja halua löytyy, niin ehkä hoidat myös Premixin some-kanavia ja olet mukana tulevassa markkinoinnin automaatioprojektissa? Lopullinen toimenkuva määräytyy osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Työskentelemme moderneissa toimitiloissa Rajamäellä, ja etätyöt ovat meillä arkipäivää. Koska kansainvälisen perheyrityksemme myynnistä suurin osa suuntautuu vientiin ja pääasiallinen työkielemme on englanti, edellytämme sujuvaa englannin kielen taitoa. InDesign-taitto-ohjelma kuuluu perustyökaluihisi. Käytät sitä taitavasti ja luot visuaalisesti hyvännäköistä sisältöä brändiohjeistuksemme mukaisesti.

Olisi ihan huippua, jos osaat myös jotakin näistä:
• PhotoShop
• WordPress tai joku muu julkaisujärjestelmä
• Office 365 & Dynamics 365
• Mailchimp tai vastaava
• SEO/SEM perusteet

Esihenkilösi on markkinointijohtaja, ja lähimmät työkaverisi markkinointipäällikkö ja viestintäasiantuntija, jotka lupaavat tukea sinua ihan kaikessa! Olemme (ainakin omasta mielestämme) kivoja ja rentoja, mutta myös äärimmäisen tunnollisia, tarkkoja ja kunnianhimoisia – meidän mielestämme se, mitä tehdään, tehdään kunnolla. Arvostamme samankaltaisia ominaisuuksia myös sinussa.

Jos tuntuu, että tässä tiimissä ja näiden juttujen parissa olisi kiva työskennellä, niin pistä lomalukeminen sivuun ja hakemusta tulemaan! Videosta saat lisäpisteitä, koska mekin teimme sellaisen sinulle. Stressiä siitä ei kannata ottaa, ilmankin pärjää. Käy kurkkaamassa, millaisesta yrityksestä on kyse. Samalla voit fiilistellä tulevan tiimisi tuotoksia – nämä nettisivumme ja My Job -videomme nimittäin ovat yksi esimerkki niistä. Katso myös arvomme (Asiakaslupaus, Arvostus, Palo, Kasvu). Jaathan ne?

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen [email protected] viimeistään 13.8.2019. Jos haluat lisätietoja tai vain kuulla, miltä tulevasi esihenkilösi vaikuttaa, voit kilauttaa Eira Kärjälle puh. 050 351 3193. Eira odottaa puheluasi seuraavina ajankohtina: 8.7. klo 10-12, 11.7. klo 13-15, 15.7. klo 10-12 tai 17.7. klo 14-16.

Lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi hyväksyt, että käsittelemme tietojasi rekisteriselosteemme mukaisesti.

 

Premix Oy on Euroopan markkinajohtaja sähköäjohtavien muoviseosten ja korkeantaajuuden antennimateriaalien sovelluksissa. Materiaaliratkaisumme hallitsevat staattista sähköä tai mahdollistavat nopean langattoman tiedonsiirron monilla eri teollisuudenaloilla, kuten auto- ja elektroniikkateollisuudessa, terveyden ja hyvinvoinnin alalla sekä tietoliikennesektorilla. Toiminnalliset muovimateriaalit kehitetään ja valmistetaan Nurmijärven Rajamäellä. Lisäksi meillä on myyntikonttorit Kiinassa ja Saksassa. Liikevaihtomme 37 M€ saamme aikaan 100 premixläisen ja maailmanlaajuisen jälleenmyyjäverkostomme voimin. Myynnistämme yli 90% suuntautuu vientiin. Lue meistä lisää osoitteessa www.premixgroup.com.

 

Share the joy