Tule meille laborantiksi! | Open Position for a Laborant (Finnish-speaking)

Career at Premix | June 5, 2020

Muovista on moneksi. Me Premixillä muokkaamme muovia niin, että siihen syntyy erilaisia toiminnallisuuksia. Sähköä johtavat muovimme ovat avainasemassa mm. terveydenhuollon ja lääkinnällisten laitteiden globaalissa toimitusketjussa, esimerkiksi pipetinkärkinä erilaisissa testeissä. Korkean taajuuden muovimme puolestaan parantavat antennin tehokkuutta. Uusin keksintömme on antimikrobinen teknologia, joka torjuu haitallisia mikrobeja monissa eri käyttökohteissa.

Haluaisitko mukaan tähän vakaalla pohjalla olevaan liiketoimintaan, jossa innovoidaan koko ajan uutta?

Tarvitsemme lisävahvistusta tuotannon analysointiin ja haemme palvelukseemme kahta

LABORANTTIA

Laborantti valvoo ja ohjaa muoviseosten valmistusprosessia yhdessä tuotantotiimin kanssa. Hän analysoi tuotannosta valmistuneet granulaattinäytteet laatujärjestelmässämme määriteltyjen testausmenetelmien mukaisesti. Työn monimuotoisuutta rikastuttaa erilaiset tuotekehityksen lisätestaukset. Työtä tehdään keskeytymättömässä kolmivuorossa. Toinen työsuhteista on voimassa toistaiseksi ja toinen on opintovapaan sijaisuus 31.5.2022 asti.

Hakemamme laborantti on kiinnostunut analysoinnista ja tulee tiimipelaajana hyvin toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Toisaalta hän taitaa myös itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelyn.

Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää ja mahdollisuutta aloittaa työssään elokuun alussa. Tehtävää täyttäessämme arvostamme erityisesti

  • Laborantin koulutusta
  • Joustavuutta ja yhteistyötaitoja
  • Innostusta, aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta
  • Halua oppia uutta
  • Ripeää työotetta, tarkkuutta ja hyvää paineensietokykyä
  • Kokemusta prosessiteollisuuden laadunvalvonnan tehtävistä

Eduksi katsomme kokemuksen/kiinnostuksen prosessiteollisuuden laadun analysoinnista ja/tai muovialasta. Sujuva suomen kielen taito on ehdoton vaatimus, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja luottamuksellisen työilmapiirin, jossa suodaan vapautta suunnitella työtehtävät työajan puitteissa sekä hyvän mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Teemme kompaktissa työympäristössä tiivistä yhteistyötä tuotannon ja tuotekehityksen kanssa. Meillä ei potkulautoja tarvita siirtyäksemme paikasta toiseen. Lue täältä lisää millaista on labrassamme työskentely. Toimipaikkasi on luonnon helmassa Nurmijärven Rajamäellä, jonne kuljemme aina ruuhkia vastaan.

Oletko juuri sinä etsimämme laborantti?

Jos herätimme kiinnostuksesi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta sekä jaat yrityksemme arvot (Asiakaslupaus, Arvostus, Palo, Kasvu), niin lähetä hakemuksesi ja CV:si täällä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 5.7.2020. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos sinulla on omakohtaista kokemusta vuorotyöstä. Lisätietoja tehtävästä antaa Ella Leppikangas puh. 040 482 6795.

Lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi hyväksyt, että käsittelemme tietojasi rekisteriselosteemme mukaisesti.

Premix valmistaa erikoismuovimateriaaleja, joilla hallitaan staattista sähköä tai mahdollistetaan nopea langaton tiedonsiirto. Materiaaliratkaisuja käytetään monilla eri teollisuudenaloilla, kuten auto- ja elektroniikkateollisuudessa, terveyden ja hyvinvoinnin alalla sekä tietoliikennesektorilla. Yrityksen uusin aluevaltaus on aktiivinen antimikrobiteknologia, jonka avulla voidaan ehkäistä haitallisten mikrobien aiheuttamia ongelmia. Nurmijärven Rajamäellä sijaitsevan perheyrityksen tuotannosta yli 90 % suuntautuu vientiin. Premix työllistää Suomessa lähes 100 henkilöä, ja lisäksi sillä on myyntikonttorit Saksassa ja Kiinassa sekä laaja kansainvälinen jälleenmyyjäverkosto. Yritys on perustettu vuonna 1980, ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli runsaat 35 M€.

 

Share the joy