Premix https://www.premixgroup.com Forerunner in electrically conductive plastic compounds and other unique plastic solutions Fri, 13 Jul 2018 05:03:48 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.6.12 Kesätöissä Premixillä https://www.premixgroup.com/kesatoissa-premixilla/ Mon, 09 Jul 2018 06:53:45 +0000 http://www.premixgroup.com/?p=6823 Millaista on kesätyö Premixillä? Kesälaitumet kutsuvat ja työntekijät viettävät hyvin ansaittuja lomiaan. Tuotantolinjojen pitää silti pyöriä, tilatun tavaran lähteä ja palvelun pelata. Premixillä – kuten monessa muussakin yrityksessä – oltaisiin siis täysin pulassa ilman reippaita kesätyöntekijöitä. Tänä vuonna Premixillä työskentelee yhteensä 7 kesätyöntekijää, joista 5 tuotannossa, 1 laboratoriossa ja 1 markkinoinnissa. Mitä kaikkea heidän kesäänsä […]

The post Kesätöissä Premixillä appeared first on Premix.

]]>
Millaista on kesätyö Premixillä?

Kesälaitumet kutsuvat ja työntekijät viettävät hyvin ansaittuja lomiaan. Tuotantolinjojen pitää silti pyöriä, tilatun tavaran lähteä ja palvelun pelata. Premixillä – kuten monessa muussakin yrityksessä – oltaisiin siis täysin pulassa ilman reippaita kesätyöntekijöitä. Tänä vuonna Premixillä työskentelee yhteensä 7 kesätyöntekijää, joista 5 tuotannossa, 1 laboratoriossa ja 1 markkinoinnissa. Mitä kaikkea heidän kesäänsä kuuluu ja miten he ovat työssään viihtyneet?

Marko Järvenoja työskentelee Premixillä laboranttina. Laborantin tärkein tehtävä on tuotannon laadun varmistaminen.

– Kuulin työpaikasta kavereiltani, jotka työskentelevät Premixillä. Laborantin homma kiinnosti, koska opiskelen laboratorioanalytiikkaa Metropolia-ammattikorkeakoulussa. Opintoja on takana kaksi vuotta, ja saan tässä samalla tehtyä työharjoittelun, joten paikka osui kaikin puolin nappiin, Marko kertoo.

Laboratorion esimies, HSEQ Manager Hannele Kuusela kertoo, että laborantti on isossa vastuussa siitä, että kaikki Premixiltä lähtevä tavara on spesifikaatioiden mukaista. Niin sanottua sutta ei saa asiakkaalle lähteä.

– Sijaistan aina kulloinkin kesälomalla olevaa laboranttia ja teen kaikkea sitä, mitä hänen työhönsä normaalistikin kuuluu. Teen keskeytyvää 3-vuorotyötä 5 päivänä viikossa. Vuorotyö on sopinut minulle hyvin, ja on kiva, että vuoro vaihtuu koko ajan, Marko sanoo.

Toni Jokela viettää kesänsä Premixin tuotannossa ”satsarina” eli huolehtii raaka-aineiden panostuksesta tuotantolinjoille. Toni opiskelee Hämeen ammattikorkeakoulussa liikenneinsinööriksi ja valmistuu syksyllä.

– Kevääksi suunniteltu työharjoitteluni siirtyi syksyyn ja piti äkkiä keksiä uusi suunnitelma. Onneksi Premixillä työskentelevä kaverini vinkkasi, että täällä on vielä yksi avoin kesätyöpaikka, Toni kertoo.

Kuten kaikki muutkin kesätyöntekijät, Toni vietti neljä ensimmäistä viikkoa perehdyttäjänsä Teemun seurassa. He tekivät töitä työparina ja tutustuivat kaikkiin tehtaan koneisiin.

– Vuoron aluksi haetaan tarvittavat raaka-aineet ja lasketaan oikeat suhteet. Kun nämä esivalmistelut tekee hyvin, niin vuoro sujuu mukavasti. Vuorotyökin tuntuu sopivan itselleni, eli kaiken kaikkiaan tämä on ihan mukava tapa viettää kesä, Toni summaa.

 Marko_Jarvenoja

Marko Järvenoja

 Toni_Jokela

Toni Jokela 

Metsätalousinsinööriksi valmistunut Satu Koivisto on Premixin kautta aikojen ensimmäinen naispuolinen ”satsari”. Premixillä on pitkään haluttu lisätä naispuolisten työntekijöiden osuutta tuotannossa, mutta melko fyysiseen työhön ei naishakijoita ole ollut. Satua miesvaltainen ala ja ruumiillinen työ eivät pelottaneet.

– Aluksi ehkä vähän jännitti, että toivottavasti en ole ensimmäinen ja samalla viimeinen nainen tässä hommassa! Mutta hyvin tässä pärjää, jos vain kunto on kohdillaan. Ennen tätä kesää en ollut koskaan ajanut edes trukkia, ja nyt osaan ajaa jo kahta erilaista, Satu iloitsee.

Miika Hynninen aloitti Premixillä tammikuussa hallinnon harjoittelijana. Työt luistivat niin sujuvasti, että Miikaa pyydettiin jäämään vielä kesän ajaksi auttamaan markkinointitiimiä. Monen ison projektin parissa urakoiva tiimi onkin saanut pyyhkiä hieman tuskanhikeä pois otsaltaan, kun Junior Digital Plannerin tittelin saanut Miika on ottanut tyynesti haltuun niin verkkokauppaa, Office 365-projekteja kuin muita markkinoinnin tehtäviä.

– Päiväni alkaa yleensä asiakkaiden yhteydenottopyyntöjen eli niin sanottujen liidien kirjaamisella, mutta siihen se säännöllisyys sitten jääkin. Joka päivä on erilainen, joskus suuri osa ajasta menee verkkokaupan ja intranetin päivittämisessä ja joskus erilaisten projektien parissa kuten tapahtumien suunnittelussa. Vaihteleva työ ja erityisesti liukuva työaika sopii minulle erinomaisesti, Miika toteaa.

 Satu Koivisto

Satu Koivisto

 Miika Hynninen

Miika Hynninen 

Premixin HR-päällikkö Mari Lippojoki on tyytyväinen, että yritys voi tarjota nuorille työllistymismahdollisuuksia. Hän myös toivoo, että kesätyöntekijät lunastavat paikkansa ja tykkäävät Premixillä työskentelystä niin paljon, että yhteistyötä halutaan jatkaa tulevinakin kesinä.- Erityisen iloinen olen siitä, että moni oli kuullut työpaikasta meillä jo työskenteleviltä kavereiltaan. Kun ihmiset viihtyvät täällä niin hyvin, että suosittelevat meitä  myös muille, olemme tehneet jotain oikein, Mari iloitsee.

The post Kesätöissä Premixillä appeared first on Premix.

]]>
We are looking for a quality control laborant! | Haussa laadunvalvontalaborantti hoitovapaan sijaiseksi! https://www.premixgroup.com/laborantti/ Wed, 04 Jul 2018 10:00:06 +0000 http://www.premixgroup.com/?p=6816 Currently we are looking for a Quality Control Laborant to join our group of experts! In this role fluent Finnish is a must and thus, the ad is also in Finnish. Hope you English speaking visitors find other useful information on our site!   Haemme palvelukseemme hoitovapaan sijaiseksi LAADUNVALVONTALABORANTTIA tuotannon laadunvalvontatiimiin Laadunvalvontalaborantti valvoo ja ohjaa muoviseosten […]

The post We are looking for a quality control laborant! | Haussa laadunvalvontalaborantti hoitovapaan sijaiseksi! appeared first on Premix.

]]>
Currently we are looking for a Quality Control Laborant to join our group of experts! In this role fluent Finnish is a must and thus, the ad is also in Finnish. Hope you English speaking visitors find other useful information on our site!

 

Haemme palvelukseemme hoitovapaan sijaiseksi

LAADUNVALVONTALABORANTTIA tuotannon laadunvalvontatiimiin

Laadunvalvontalaborantti valvoo ja ohjaa muoviseosten valmistusprosessia yhdessä tuotantotiimin kanssa. Hän analysoi tuotannosta valmistuneet granulaattinäytteet laatujärjestelmässämme määriteltyjen testausmenetelmien mukaisesti. Tulokset viestitään tuotantoajosta vastaavalle konemiehelle ja mahdollisten poikkeamien kohdalla sovitaan yhdessä prosessin säätötoimista. Laadunvalvontadata tallennetaan sähköiseen analyysiarkistoon. Työtä tehdään keskeytyvässä kolmivuorossa. Työ alkaa elo-syyskuussa ja jatkuu määräaikaisena hoitovapaan sijaisuutena.

Hakemamme laadunvalvontalaborantti on kiinnostunut prosessiteollisuuden laadunvalvonnasta ja tulee tiimipelaajana hyvin toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Toisaalta hän taitaa myös itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelyn.

Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää ja mahdollisuutta aloittaa työssä viimeistään syyskuun alussa. Tehtävää täyttäessämme arvostamme erityisesti

 • Laborantin koulutusta
 • Joustavuutta ja yhteistyötaitoja
 • Innostusta, aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta
 • Halua oppia uutta
 • Ripeää työotetta, tarkkuutta ja hyvää paineensietokykyä

Eduksi katsomme kokemuksen prosessiteollisuuden laadunvalvonnasta ja/tai muovialasta sekä englannin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle

 • Viihtyisän työilmapiirin
 • Kokemusta prosessiteollisuuden laadunvalvonnan tehtävistä
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi

 

Oletko juuri sinä etsimämme laadunvalvontalaborantti?
Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, lähetäthän hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen laborantti@premixgroup.com 29.7.2018 mennessä.

Lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi hyväksyt, että käsittelemme tietojasi rekisteriselosteemme mukaisesti.

 

Premix Oy on Nurmijärven Rajamäellä sijaitseva muoviseosten kehittäjä ja valmistaja. Sähköäjohtavat ja korkeantaajuuden materiaaliratkaisumme ovat globaalisti käytössä mm. auto-, elektroniikka-, diagnostiikka-, kemian- ja telekommunikaatioteollisuuden sovelluksissa. 42M€:n liikevaihdon teemme noin 100 premixläisen ja  maailmanlaajuisen jälleenmyyjäverkoston voimin. Myynnistämme yli 90% suuntautuu vientiin.

Ilmoitus on julkaistu myös Oikotiellä ja TE-palveluissa.

The post We are looking for a quality control laborant! | Haussa laadunvalvontalaborantti hoitovapaan sijaiseksi! appeared first on Premix.

]]>
Open position in Technical Sales! | Tekninen myyjä, tervetuloa meille töihin! https://www.premixgroup.com/tekninenmyyja/ Thu, 17 May 2018 12:00:15 +0000 http://www.premixgroup.com/?p=6708 We have an open position in Technical Sales. In this position a fluent Finnish is a must and thus this recruit ad is also in Finnish. Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden teknologiaratkaisuja? Sytytkö kansainvälisen B2B-kaupan ja liiketoiminnan kehittämisen haasteista? Haetko nälkäisesti uusia bisnesmahdollisuuksia? Meillä pääset mukaan ratkaisuihin, jotka muuttavat maailmaa! Meillä Premixillä eletään mielenkiintoisia aikoja. […]

The post Open position in Technical Sales! | Tekninen myyjä, tervetuloa meille töihin! appeared first on Premix.

]]>
We have an open position in Technical Sales. In this position a fluent Finnish is a must and thus this recruit ad is also in Finnish.

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden teknologiaratkaisuja? Sytytkö kansainvälisen B2B-kaupan ja liiketoiminnan kehittämisen haasteista? Haetko nälkäisesti uusia bisnesmahdollisuuksia? Meillä pääset mukaan ratkaisuihin, jotka muuttavat maailmaa!

Meillä Premixillä eletään mielenkiintoisia aikoja. Uudet maailmaa mullistavat teknologiat, kuten 5G, itseohjautuvat autot ja IoT luovat huikeita mahdollisuuksia korkeantaajuuden antennimateriaaleillemme. Liiketoiminnan kasvun kiihtyessä High Frequency Solutions (HFS) tiimimme etsii dynaamiseen joukkoonsa

Teknistä myyjää

Premixin materiaaliratkaisujen myyjänä olet avainroolissa auttaessasi asiakkaitamme kehittämään langattoman tiedonsiirron innovaatioista maailman parhaita tuotteita. Tehtäviisi kuuluu myynnin kasvattaminen ja uusien asiakkuuksien hankkiminen liidi- ja myyntihankekantamme kautta. Rakennat aktiivisesti asiakassuhteita ja teet tiivistä yhteistyötä globaalien liiketoimintapäälliköiden kanssa. Rautaisen asiantuntijatiimimme tuella sinulla on tilaisuus kehittyä kansainvälisen B2B-kaupan tähtimyyjäksi.

Sinun ei tarvitse säikähtää vaikkei teollisuudenalamme tai teknologiamme olisi sinulle ennestään tuttu. Tässä hommassa ratkaisee nälkäinen asenne ja kehittymishalu. Meille tärkeintä on, että myyntityö ja asiakkaiden palveleminen ovat intohimosi. Luontainen kiinnostuksesi tekniikan ihmeisiin auttaa roolissa paljon. Tiimimme muut jäsenet ovat kokeneita myynnin ja tuotekehityksen ammattilaisia. He tulevat perehdyttämään sinut liiketoimintaamme ja asiakkuuksien erityispiirteisiin.

Toivomme Sinulta:

 • luontaista uteliaisuutta uusia teknologioita ja tuotteita kohtaan
 • intohimoista otetta asiakaslähtöisen liiketoimintamme parantamiseen
 • hyviä vuorovaikutustaitoja
 • positiivista ja energistä asennetta
 • ketteryyttä, aloitteellisuutta ja tavoitteellista työskentelytapaa
 • kaupallista mielenlaatua ja ”myyjän geeniä” (aikaisempi myyntikokemus on eduksi)
 • sujuvaa viestintää suomeksi ja englanniksi

 

Tarjoamme Sinulle

 • mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä globaalisti kasvavan liiketoiminnan mukana
 • työyhteisön, jossa on kova tekemisen meininki ja rento ilmapiiri
 • kansainvälisen, perheomisteisen pk-yrityksen, jossa päätöksenteko on ketterää ja työntekijöitä arvostetaan
 • modernin toimistoympäristön Rajamäellä
 • etätyömahdollisuuden
 • näköalapaikan teknologian aallonharjalle.

Jos herätimme kiinnostuksesi ja jaat yrityksemme arvot (Asiakaslupaus, Arvostus, Palo, Kasvu), niin älä aikaile vaan myy itsesi meille jo tänään! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse HFSmyyntiinsinoori@premixgroup.com viimeistään keskiviikkona 13.6.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi liiketoiminnan kehitysjohtaja Tuomas Kiikka (+358 50 3866420) torstaina 24.5. klo 15-17, perjantaina 25.5. klo 9-11 ja keskiviikokona 30.5. klo 12-14.

Lue työnhakijarekisterin tietosuojaselosteemme, niin tiedät, miten käsittelemme henkilötietojasi.
Huomioithan, että lähettämällä meille hakemuksesi, annat meille nimenomaisen suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Premix Oy on Nurmijärven Rajamäellä sijaitseva Euroopan markkinajohtaja sähköäjohtavien muoviseosten ja korkeantaajuuden antennimateriaalien kehittäjä ja valmistaja. Liikevaihtomme 42 M€ saamme aikaan maailmanlaajuisen jälleenmyyjäverkoston sekä tehtaamme noin 100 henkilön voimin. Asiakaskuntamme on jakautunut korkeantaajuuden antennimarkkinoihin, auto-, elektroniikka, -lääke-, kaivos- ja kemianteollisuuteen. Myynnistämme yli 90% suuntautuu vientiin.

The post Open position in Technical Sales! | Tekninen myyjä, tervetuloa meille töihin! appeared first on Premix.

]]>
Sales Coordinator, join our team! | Myyntikoordinaattorin paikka auki! https://www.premixgroup.com/sales-coordinator/ Tue, 24 Apr 2018 07:52:03 +0000 http://www.premixgroup.com/?p=6730 Currently we are looking for a Sales Coordinator to join our group of experts! In this role fluent Finnish is a must and thus, the ad is also in Finnish. Hope you English speaking visitors find other useful information on our site!  Myyntikoordinaattori | Premix Oy Premixillä asiakas inspiroi kaikkea tekemistä ja on aina liiketoiminnan keskiössä. […]

The post Sales Coordinator, join our team! | Myyntikoordinaattorin paikka auki! appeared first on Premix.

]]>
Currently we are looking for a Sales Coordinator to join our group of experts! In this role fluent Finnish is a must and thus, the ad is also in Finnish. Hope you English speaking visitors find other useful information on our site! 

Myyntikoordinaattori | Premix Oy

Premixillä asiakas inspiroi kaikkea tekemistä ja on aina liiketoiminnan keskiössä. Me lupaamme asiakkaillemme yrittää aina tehdä asioita paremmin, ja tämän lupauksen pitäminen on kunnia-asia myös Myyntikoordinaattorille.

Myyntikoordinaattorina olet osa Premixin asiakaspalvelutiimiä, jonka tehtäviin kuuluu tilausten vastaanotto ja käsittely, kuljetussuunnittelu ja laskutus. Tehtävässä hallinnoit Premixin vientiprosesseja maailmanlaajuisesti.

 

Odotamme sinulta kokemusta kansainvälisestä kaupasta asiakaspalveluroolissa sekä toiminnanohjausjärjestelmän käyttökokemusta. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen EU:n ulkopuolisesta viennistä ja vientidokumenteista. Tehtävän hoitaminen vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ranskan ja/tai venäjän kielen taito on tässä tehtävässä vahva etu.

 

Toivomme sinulta intoa ja paloa tehdä työsi hyvin sekä kykyä kantaa vastuuta. Olet ihmisläheinen ja nautit sekä asiakkaiden palvelemisesta että tiimissä toimisesta. Toisaalta et pelkää muutosta ja pystyt yhteistyötä rakentaen olemaan mukana voimakkaan kasvun tuomissa muutoksissa.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kasvavaan ja kehittyvään kansainväliseen liiketoimintaan vastuullisessa roolissa. Premixillä arvostetaan työntekijöitä aidosti, ja saat täyden luottamuksen työtehtäväsi hoitamiseen.
Työn alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää määräaikaisena viisi (5) kuukautta. Tämän jälkeen katsotaan mahdollinen jatko, mahdollisuus vakituiseen työsopimukseen. Työtä tehdään kokoaikaisesti arkipäivisin asiakkaamme modernissa toimistossa Nurmijärven Rajamäellä. Osittainen etätyöskentely on myös mahdollista. Palkkaus sopimuksen mukaan.  Haastattelut aloitetaan heti ja tehtävä täytetään välittömästi oikean henkilön löydyttyä.

 

Rekrytointia hoitaa puolestamme VMP Varamiespalvelu. Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä ”Myyntikoordinaattori Premix Oy:lle!”. Liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111 tai paavo.saari@vmp.fi

 

 

The post Sales Coordinator, join our team! | Myyntikoordinaattorin paikka auki! appeared first on Premix.

]]>
Premix at Chinaplas https://www.premixgroup.com/premix-at-chinaplas/ Mon, 23 Apr 2018 06:46:45 +0000 http://www.premixgroup.com/?p=6718 Premix’s Electrically Conductive Plastic Raw Materials Chinaplas, Shanghai | Apr 24-27 Meet us at booth 6.2U33 and get acquainted with our wide selection of electrically conductive plastic raw materials for the diagnostics & healthcare sector, industrial applications and automotive industry. Electrically conductive PRE-ELEC® compounds and concentrates ensure a safe handling of dusts, powders and liquids […]

The post Premix at Chinaplas appeared first on Premix.

]]>
Premix’s Electrically Conductive Plastic Raw Materials

Chinaplas, Shanghai | Apr 24-27

Meet us at booth 6.2U33 and get acquainted with our wide selection of electrically conductive plastic raw materials for the diagnostics & healthcare sector, industrial applications and automotive industry.

Electrically conductive PRE-ELEC® compounds and concentrates ensure a safe handling of dusts, powders and liquids also in EX-environments and other explosive atmospheres. Light and corrosion resistant plastics are used for metal replacement, since their processing is easy and cost-efficient. In the automotive industry, PRE-ELEC® compounds enable safe fuel handling in fuel filler systems and underground fuel pipes.

PRE-ELEC® compounds are the perfect match for highest quality pipette tips in automated liquid handling systems. They meet the tightest production tolerances of high precision pipette tip moldings and fulfil the requirements set by in vitro diagnostics technology. The materials have been developed in close co-operation with the diagnostics industry and the product change management process meets the industry’s standards. At Chinaplas, you can see the world’s best pipette tip material PRE-ELEC® PP running in ENGEL’s clean room system solution at Hall 5.1 #E71!

Premix is a market-leader in electrically conductive plastics. We offer our customers the perfect combination between mechanical properties and electrical conductivity. Our quality management process is thorough and thus a constant high quality is guaranteed. From Premix you will not only find a right product for your application, but also application-specific know-how and assistance for your production trial runs. We have a wide selection of standard products but if you do not find what you are looking for, our R&D experts will be happy to design a special electrically conductive plastic compound to match your requirements.

 

The Premix Team is at your service and looking forward to starting a new success story together. We warmly welcome you to stop by at our booth 6.2U33!

 

For more information please contact:

Mr. David Wang                                                            Mr. Kari Nieminen
China Sales Director                                                    Executive Vice President
Premix Shanghai                                                         Premix Oy
+86 18616813399                                                       +358 50 514 8399
david.wang@premixgroup.com                                 kari.nieminen@premixgroup.com

Premix Oy is a European market leader and global forerunner in electrically conductive and high frequency plastics. At Premix, we create safe and ultra-connected society with functional plastics. Our tailored material solutions control static electricity or enable fast wireless data transfer in various industries such as aerospace, automotive, electronics, healthcare and telecom.

You provide the specs. We create the solution. Together.

For more information on Chinaplas, please visit Chinaplas website.

The post Premix at Chinaplas appeared first on Premix.

]]>
We are looking for purchaser | Etsimme ostajaa https://www.premixgroup.com/ostaja/ Thu, 19 Apr 2018 08:53:57 +0000 http://www.premixgroup.com/?p=6711 Currently we are looking for a purchaser to join our group of experts! In this role fluent Finnish is a must and thus, the ad is also in Finnish. Hope you English speaking visitors find other useful information on our site!  Olisitko sinä kaipaamamme ammattiostaja, joka innostuu operatiivisista ostotehtävistä ja on kiinnostunut kehittämään ostoprosessia sekä […]

The post We are looking for purchaser | Etsimme ostajaa appeared first on Premix.

]]>
Currently we are looking for a purchaser to join our group of experts! In this role fluent Finnish is a must and thus, the ad is also in Finnish. Hope you English speaking visitors find other useful information on our site! 

Olisitko sinä kaipaamamme ammattiostaja, joka innostuu operatiivisista ostotehtävistä ja on kiinnostunut kehittämään ostoprosessia sekä siihen liittyviä toimintatapoja kansainvälisessä kasvuyrityksessä? Meillä pääset mukaan ratkaisuihin, jotka muuttavat maailmaa!

Premixin organisaatiossa on OSTAJAn kokoinen aukko

Ostajana vastaat osaltasi Premixin  raaka-aine- ja pakkausmateriaalien tilaus-toimitus-laskutusprosessista sekä materiaalitietojen ylläpidosta järjestelmässämme. Sovituin osin osallistut myös epäsuorien ostojen tekemiseen eri hankintakategorioissa.

Olet avainroolissa Premixin menestyksen varmistamisessa pitämämällä osaltasi huolta toimitusvarmuudestamme sekä tehostamalla ja kehittämällä oston nykyisiä toimintatapoja. Työtehtäviisi kuuluu pääosin operatiivista ostoa, kuten tilausten tekemistä ja niiden seurantaa, mutta myös osallistumista kehitysprojekteihin ja hintaneuvotteluihin.

Odotamme Sinulta:

 • vähintään kolmen vuoden kokemusta ostoista
 • kokemusta toimittajasuhteiden ylläpidosta
 • kokonaisuuksien hallintakykyä
 • kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja vastuunottoon
 • tarkkuutta ja täsmällisyyttä
 • innokkuutta ja rohkeutta tuoda esiin kehitysideoita
 • sujuvaa englannin taitoa (sekä suullista että kirjallista)

Toivomme Sinun olevan paineensietokykyinen joukkuepelaaja, joka suhtautuu asioihin myönteisesti ja suurella palolla. Kokemuksesi kemikaalien tai muovien hankinnoista, samoin kuin tuotannon raaka-aine- tai pakkausmateriaalihankinnoista tai epäsuorista ostoista on iso etu – muttei välttämättömyys. Soveltuvuuttasi rooliin edesauttaa myös se, jos olet toiminut logistiikan ja/tai toimitusketjun parissa.

Tarjoamme Sinulle

 • mahdollisuuden päästä mukaan  kansainväliseen, kasvavaan liiketoimintaan
 • työyhteisön, jossa on kova tekemisen meininki ja rento ilmapiiri
 • kansainvälisen, perheomisteisen pk-yrityksen, jossa päätöksenteko on ketterää ja työntekijöitä arvostetaan
 • modernin toimistoympäristön Rajamäellä
 • etätyömahdollisuuden
 • näköalapaikan teknologian aallonharjalle.

Mikäli onnistuimme herättämään mielenkiintosi, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen henkilöstöpäälliköllemme mari.lippojoki@premixgroup.comviimeistään sunnuntaina 6.5.18. Käymme hakemuksia läpi heti niiden tultua eli lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tästä avoimesta tehtävästä antaa hankintapäällikkö Mari Hiljanen numerossa 040-5041797. Marin tavoittaa parhaiten ti 24.4. klo 14-16, to 26.4. klo 9-10 ja ke 2.5. klo 9-10.

The post We are looking for purchaser | Etsimme ostajaa appeared first on Premix.

]]>
We are looking for Business Development Manager! https://www.premixgroup.com/business-development-manager/ Fri, 16 Mar 2018 07:32:43 +0000 http://www.premixgroup.com/?p=6685 The rapid growth of harmful pathogens is a global challenge. These agents cause infectious diseases and thus, serious concern to many fields –hospital surfaces, medical devices, health care products and hygienic applications (such as water purification systems, textiles or food packaging. Antimicrobial drugs can fight pathogens to some extent, but many infectious diseases remain difficult […]

The post We are looking for Business Development Manager! appeared first on Premix.

]]>
The rapid growth of harmful pathogens is a global challenge. These agents cause infectious diseases and thus, serious concern to many fields –hospital surfaces, medical devices, health care products and hygienic applications (such as water purification systems, textiles or food packaging. Antimicrobial drugs can fight pathogens to some extent, but many infectious diseases remain difficult to overcome.

Premix has a patent pending solution to solve the problem. We have created novel antimicrobial plastic compositions based on biomaterial-solution. Our material not only inhibits the growth but also kills various bacteria including MRSA and E.coli in contact. Imagine the worldwide challenges we can solve with this material!

Now we need somebody to commercialize this innovation. Are you dreaming about a role in which you can revolutionize the world by improving people’s welfare? Do you feel passionate about creating totally new business?

Would you like to be the one commercializing the revolutionising products? We are looking for a

Business Development Manager

who has a proven track record of commercializing new innovations, experience from successful co-operation with global collaboration partners and technical understanding.

Commercialization of totally new innovations of top-notch plastic compounds is your main focus. You act as a project manager in a project playing an important role in Premix’s strategy and future success. You don’t have to succeed alone –  you are supported by our high-quality R&D experts, global sales team and existing collaboration partners. In addition to maintaining and developing global networks with existing ones, it’s vital to build also new ones with necessary collaboration partners.

We value your:

 • Ambition to generate new business opportunities through new innovations
 • Experience in market research and business plan creation
 • Global networking skills
 • Project management skills
 • Ability to perceive and visualize the future trends & opportunities and turn them into functioning solutions
 • Ability to sense hidden customer needs and challenges as well as skills to generate a matching offer
 • Energetic, initiative and goal-oriented mindset with hands-on attitude
 • Courage not to stick with the obvious solutions but to turn the craziest-sounding ideas into life hacks
 • Readiness to travel
 • Experience from food processing and/or healthcare hygiene is a great advantage

We offer you a responsible role in a growing and developing international business where you can make a difference. At Premix, we genuinely appreciate our personnel and want to apply first class leadership. Our values (Passion, Growth, Appreciation and Customer Promise) are important to us. We hope these values resonate with you and you are ready to act accordingly.

If we succeeded to raise up your interest and you could picture yourself as our new Business Development Manager in a fast-growing global company, you might be a person we are looking for. Premix HQ is located in Finland, Rajamäki, but you don’t have to be. Please, submit your application with salary request to mari.lippojoki@premixgroup.com by 1st of Apr 2018.

In case you want to ask for further information, please contact our Executive Vice President Kari Nieminen at + 358 50 514 8399 on Wed 21st at 9-11 am, Thu 22nd of March between 1-3 pm, Wed 28th at 9-11 am and Thu 29th of March between 1-3 pm.

The post We are looking for Business Development Manager! appeared first on Premix.

]]>
PREPERM® 3D filaments nominated as finalist in EDI CON Innovation Awards! https://www.premixgroup.com/edi-con-innovation-awards/ Wed, 14 Mar 2018 13:33:06 +0000 http://www.premixgroup.com/?p=6672 Premix’s high frequency PREPERM® material was selected among the finalists in Innovation Awards held in conjunction with the EDI CON Conference on March 20-21 in Beijing, China. The winner will be announced at the exhibition on Tue March 20th. The first EDI CON Innovation Awards were open to all exhibitors. A panel made up of […]

The post PREPERM® 3D filaments nominated as finalist in EDI CON Innovation Awards! appeared first on Premix.

]]>
Premix’s high frequency PREPERM® material was selected among the finalists in Innovation Awards held in conjunction with the EDI CON Conference on March 20-21 in Beijing, China. The winner will be announced at the exhibition on Tue March 20th.

The first EDI CON Innovation Awards were open to all exhibitors. A panel made up of Microwave Journal and Signal Integrity Journal editors and EDI CON advisory board members determined the 15 finalists and will select the winners.

Premix was selected as a finalist in Materials, PCBs and Packaging category with its unique 3D printing filament portfolio consisting of ABS filaments whose dielectric constant is tailored between 3 and 10. The relatively low dissipation factor 0.004 enables rapid prototyping of complex geometries.

 

3D filament

 

3D printing is a one-step process which significantly simplifies the manufacturing process and reduces material waste. Furthermore, 3D printing can create perforated structures that are difficult to achieve by machining due to the mechanical strength of the material.

Stop by at our booth #628 in EDI CON Conference and come see for yourself!

Please read more about the Edicon Innovation Awards in the Microwave Journal and more about the EDI CON Conference at www.ediconchina.com! To find out more about 3D printing and PREPERM®  high frequency material, please visit our website www.preperm.com.

The post PREPERM® 3D filaments nominated as finalist in EDI CON Innovation Awards! appeared first on Premix.

]]>
Order easily – We have launched a shared mailbox for orders https://www.premixgroup.com/order-easily/ Fri, 09 Mar 2018 07:30:03 +0000 http://www.premixgroup.com/?p=6664 From today onwards our Customer Service starts to use a shared mailbox for all the incoming orders. With this, we wish to make the ordering as easy as possible and serve our customers even more efficiently as before. To place your order, please use the e-mail: orders@premixgroup.com. Please enter the address orders@premixgroup.com to your online system and inform […]

The post Order easily – We have launched a shared mailbox for orders appeared first on Premix.

]]>
From today onwards our Customer Service starts to use a shared mailbox for all the incoming orders. With this, we wish to make the ordering as easy as possible and serve our customers even more efficiently as before. To place your order, please use the e-mail: orders@premixgroup.com.

Please enter the address orders@premixgroup.com to your online system and inform your colleagues as well. We appreciate your help in the introduction of the new ordering method.

If you have any questions, please don’t hesitate to contact Customer Service Manager Heidi Vahtera, tel.  +358 40 457 0503 or heidi.vahtera@premixgroup.com.

 

The post Order easily – We have launched a shared mailbox for orders appeared first on Premix.

]]>
We have strengthened our Customer Service https://www.premixgroup.com/we-have-strengthened-our-customer-service-team/ Wed, 07 Mar 2018 06:52:25 +0000 http://www.premixgroup.com/?p=6640 The efficient team is here for you! Customer Promise is one of our key values. It is reflected in our solution-centric model of operation and in the way we build successful partnerships as a trustworthy partner. We are always looking for ways to improve – this is a promise that we make to our customers and […]

The post We have strengthened our Customer Service appeared first on Premix.

]]>
The efficient team is here for you!

Customer Promise is one of our key values. It is reflected in our solution-centric model of operation and in the way we build successful partnerships as a trustworthy partner. We are always looking for ways to improve – this is a promise that we make to our customers and ourselves. Thus, we are happy to introduce our new Customer Service Manager, Heidi Vahtera, who joined the team in the beginning of February.

“We want to make sure that our customers receive first-class customer service whenever dealing with us. We develop our operations so that we can agilely react to the needs of our customers. As Heidi has a wide experience from customer service as well as international business, I am certain that she will add great value to our team – not to mention that with extra pair of hands we are able to serve our customers even more effectively”, says Taneli Naukkarinen, Sales Director of High Performance Compounds.

Heidi has got off to a flying start in her new job.

“The first few weeks I’ve been studying our products and ways of working. Luckily, I have experienced colleagues around me. What I am really looking forward to, is the interaction with our customers”, tells Heidi.

Our customer service is run by a dedicated team of experts. Besides Heidi, the Team comprises Sales Coordinators Elisa Erola, Liisa Saarto and Sabine Schmitz. They all have a special wish to the customers:

“Customer satisfaction is a matter of honor to us. We exist for our customers and we are constantly aiming to serve you in the best possible way. Any feedback is always welcomed!”

 

Premix Customer Service Team
Upper row from the left: Heidi Vahtera, Taneli Naukkarinen, Sabine Schmitz Front row from the left: Liisa Saarto, Elisa Erola

The post We have strengthened our Customer Service appeared first on Premix.

]]>